Jubileumsår för Arla

2012 är ett jubileumsår för Arla. I år är det 60 år sedan Arla lanserade gräddfil och 30 år sedan den naturella creme fraichen kom. Nu lanserar Arla nyheten Smetana - en tjock, syrad grädde som används på samma sätt som gräddfil, creme fraiche och matyoghurt. Smaken är rund och frisk och konsistensen är tjock och krämig. Smetana passar lika bra i kall som varm matlagning. Smetana är laktosfri och har en procenthalt på 42%.

www.arla.se/mathistorien kommer ni under de närmsta månaderna kunna följa med Arla på en resa genom Sveriges mathistoria. Hur såg matlandet ut på 1950-talet, vad var populärt på tallrikarna 1968 och var hämtade vi inspiration på 1970-talet? Ny spännande historia uppdateras löpande på hemsidan och även tidstypiska recept och tävlingar!




Vinnare - dryckestävling

Tack till er som ville vara med i min dryckestävling, vinnarna är nu dragna och de glada vinnarna är:

Paket 1 (2 paket kaffe med hela bönor) - Villa Humlebo

Paket 2 (1 paket kaffe) - Trebarnsmamman Emma

Paket 3 (1 paket te) -  Lolla


Stort GRATTIS till er! Kika in på er mail och följ instruktionerna så får ni er vinst inom kort!

HÄR, HÄR och HÄR hittarna ni vinnarnas fina bloggar!


Oxrullader med sallad

Idag är sista dagen att tävla i min tävling så skynda HIT och tävla - imorgon drar jag tre vinnare!

Vilket underbart väder det är ute idag, på förmiddagen har vi fått massa fixat på tomten och nu medan sonen sover passar jag på att skriva till DIG! Denna maträtt åt vi för någon dag sedan - färskostfyllda oxrullader i god sås som serverades med sallad - gott!



4 port.

ca 500g lövbiff
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
ca 150g smaksatt färskost
2 msk smör
3 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré
Salt och svartpeppar
2 msk kalvfond

Lägg lövbiffen på en skärbräda. Salta och peppra och klicka ut färskost på lövbiffen. Rulla ihop biffarna till rullar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt vispgrädde, tomatpuré, kalvfond, salt och peppar. Låt puttra ca 20 minuter. Servera med en god sallad alternativt kokt potatis om du inte äter LCHF.


Plopp

Ny somrig smak från Plopp med smak av gelehallon och hallonbitar i vit tryffel!

Någon som testat denna? Jag återkommer med betyg när jag testat nya Plopp!


Bistro Le Garage

HÄR hittar du min tävling så skynda in och tävla!!

I helgen när vi besökte Umeå åt vi middag på en restaurang jag verkligen kan rekommendera - Bistro Le Garage i Umedalen. En mysig restaurang med underbara, stora fönsterpartier ut mot gatan. Trevlig personal och GOD mat. Extra plus för att personalen gillade barn och att de har en liten barnmeny (utan att för den skull bli en högljudd familjerestaurang) vilket underlättade för oss - två par med varsitt barn. Tre av oss åt Steak Frites till varmrätt, dvs entrecote med bearnaissås och citron- och parmesanslungade pommes frites. Underbart gott och köttet var helt perfekt stekt. Min man åt istället gris på långkok med rotfrukter, potatispuré och madeirasky och det tyckte han var väldigt gott. Mätta efter att ha ätit och druckit gott och med två trötta barn skippade vi efterrätten denna gång! Restaurangen får tummen upp från oss!




Tävling - Kaffe & Te

Det var ett tag sedan vi hade en tävling här på bloggen så nu är det dags igen! Denna gång ska vi ha en dryckes-tävling där du kan vinna kaffe eller te, du väljer själv vilken dryck du skulle vilja vinna som passar dig bäst!

Tävlingsregler:

3 olika prispaket att välja mellan, se bilder nedan, så tre vinnare!

Det enda du behöver göra är att kommentera i en kommentar till detta inlägg vilket av prispaketen du skulle vilja vinna om just du vann och varför just du borde vinna!

Tävlingen avslutas: Lördagen den 28 april

Vinst nr 1 - 2 st paket ZOÉGAS hela bönor - Dark temptations & Limited Blend


Vinst 2 - ZOÉGAS Black Velvet


Vinst 3 - Lipton Te - Forest Fruit & Green Tea Mandarin Orange



Dr. Oetker Pizza Tradizionale!

Ännu en gång har jag fått testa en produkt för Smartson och denna gång var det Dr. Oetker Pizza Tradizionale som skulle testas. Det tog ganska lång tid innan jag hittade produkten då den inte fanns på mina närmsta butiker men till slut hittade jag den på COOP Extra. Den fanns dock bara i två smaker i affären (spenat och speciale) så valet föll på till slut på speciale som innehöll skinka, svamp och salami bland annat. Dr. Oetker går ut och påstår att deras pizza är lika god som pizzeria-pizza. God är den och med knaprig botten men om den klår pizzeria-pizza vet jag inte! Hoppas det kommer ut fler smaker av denna pizza, skulle vara roligt att testa den fler gånger men med annan smak!





Helg i Norrland

Helgen har spenderats i Norrland så det har varit mycket åkande på Sveriges bilvägar! I snöoväder i fredags och i solsken idag! Visar bilder på en god lunch som Norrland bjöd på - en räksmörgås på café Paus i Umeå!

Återkommer med en restaurang-recension från Umeå!


Nytt tillbehör - LCHF

Häromdagen hade vi plockmat till middag och vi är så glada att vi hittat ett nytt, gott tillbehör a la LCHF. Nämligen mini västerbotten"pajer". Vi åt dem till räkröra, salamis, avocado, jordgubbar, rökt lax och annat gott! Älskar plockmat :)











LCHF-"pajer"

6 st

6 st stora crustader
1 ägg
västerbottenost
1 dl creme fraiche

Garnering: creme fraiche och röd lök

Sätt ugnen på 200 grader. Fyll crustaderna 1/3 med västerbottenost. Vispa ihop ägg och creme fraiche. Häll blandningen i crustaderna och sätt in i ugnen i ca 15 minuter (till "pajerna" stelnat). Vispa creme fraiche och finhacka rödlök som garnering.

Inspiration: Matplatsen


LCHF - frukost

På vardagar äter vi nu två finncrisp med smör och ost samt ett kokt ägg och ett glas vatten till frukost. Men på helger när man har lite mer tid unnar vi oss bland annat detta:



- Äggröra med bacon - gott!!


Ny bok

För någon vecka sedan inköptes Katrin Zytomierskas första bok - Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt. I boken finns både text, peppande träningstips och LCHF-recept!
Återkommer med recension när jag läst boken!


ZOÉGAS Limited Blend no 1

Igår var jag och min mamma på ett event med ZOÉGAS. Vi fick en god italiensk mattallrik att äta och gott att dricka men framförallt fick vi lyssna på ZOÉGAS inköpschef Douglas Jonhag som berättade om ZOÉGAS nya kaffeserie med hela bönor med namnet Limited Blend. Kvalitetskaffe från små skördar som mörkrostas i begränsad upplaga och begränsad tid. Första blandningen - ZOÉGAS Limited Blend No 1 med toner av vita vinbär, fikon och lakrits. Kaffebönorna kommer från Kilimanjaro Plantation i Tanzania och kommer börja säljas i butik från v 19. Den prisbelönte baristan Daniel Chomieniec bjöd oss sedan på kaffe och gav oss massa nyttiga tips för att förhöja smakupplevelsen av kaffet. Vi fick smaka det nya kaffet i ett vinglas - allt för att förhöja de 840 aromerna i kaffet (mer än dubbelt så många som i vin). Vi fick testa espresso som man kört i en blender för att få ett skummigt kaffe vilket ger en rundare, mjukare smak.
Visste du till exempel att man gärna ska dricka sitt kaffe ljummet för att få fram alla smaker? Visste du att man helst ska förvara sitt kaffe så svalt som möjligt - gärna i kylskåp? 

En väldigt rolig kväll med mycket skratt! Tummen upp till ZOÉGAS nya kaffeblandning - Limited Blend no 1 där man med till exempel utseendet verkligen lyckats med en riktigt snygg förpackning!







 


Efterrätt

.... och här kommer bildbevis och recept på den underbart goda chokladmoussen som maken gjorde igår när vi åt en trerättersmiddag en vanlig måndag!



Chokadmousse med hallon

4 port.

3 ägg
200g färska hallon
1 msk honung
150g smält mörk choklad
4 msk vispad grädde

Tillbehör om man önskar: vispad grädde, hallon, riven mörk choklad

Dela äggen i vitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt. Blanda äggulorna med hallon och honung. Smält chokladen över ett vattenbad och häll detta över hallonhonungen. Vänd försiktigt ned äggvitorna och sist den vispade grädden. Häll upp moussen i skålar/glas och låt stå kallt i minst två timmar.

Inspiration: Må Bra LCHF

3-rätters en måndag

En helt vanlig måndag utan någonting alls att fira tillagade vi en trerätters middag a la LCHF! Efter en vecka med LCHF har jag gått ner 2,5 kg och maken 1,7 kg!

Förrätt - Avocado med kräftsallad



Varmrätt - Ryggbiff med bearnaissås och sallad





Efterrätt - Bildbevis och recept kommer inom kort :)

Cider från Kiviks Musteri


Cider - både alkoholfri och med alkohol - är ju så gott och en riktig törstsläckare. För någon vecka sedan fick jag äran att testa cider från Kiviks Musteri. Tre Astrakan-cider och en Williams-cider. Alla med en procenthalt av 2,2%. Dessa cider har en vuxen smak och är absolut inte söta som vissa cider med bärsmaker kan vara. Dessa cidersorter är dessutom framtagna för att passa till mat - både som dryck till mat och som ingrediens i maträtten. De har en frukthalt på 35-45%.

Visste du detta om cider?
- Cider får endast ha tillsats av päron- och/eller äppeljuice - inga andra juicer får förekomma.
- Aromer får användas men det ska alltid framgå om det är ett päroncider eller ett äppelcider i grunden.
- Frukthalten måste alltid vara minst 15%.
- Alkoholhalten får vara max 8,5%.



Astrakan Äppelcider torr - passar till rätter med kyckling, fläsk och svensk husmanskost.

Astrakan Äppelcider halvtorr - passar till kryddstarka rätter såsom asiatisk mat.

Astrakan Fläderblom halvtorr - passar bra till bärdesserter.

Williams päroncider halvtorr - passar bra till ett buffébord, tapas och ostbricka.



Receptförslag:

Cidermarinerade räkor

4 pers. som förrätt

4 tomater
1 gul lök
1 dl tomatjuice
1/2 dl Astrakan torr eller halvtorr
1 msk pressad limejuice
2 msk sweet chili sås
1 tsk tiger sauce
ca 800g oskalade räkor/240 g skalade räkor
Surdegsbröd

Koka upp vatten i en kastrull. Gör tunna snitt i tomaternas toppar. Lägg dem i det kokande vattnet och sjud i ca 1/2 minut eller till skalet börjar lossna. Tag upp tomaterna och spola med kallt vatten. Drag bort skalet och ta bort kärnor och kärnhus. Skär tomatköttet i mindre bitar och lägg i en stor skål. Skala och finhacka löken och blanda med tomaterna. Blanda sedan i tomatjuice, cidern, färskpressad lime, tigersauce och sweet chili sås.
Skala räkorna och lägg i marinaden. Låt stå kallt i minst två timmar. Servera räkblandningen med ett gott surdegsbröd och Astrakan Äppelcider halvtorr.


Nytt till hemmet

För någon vecka sedan inköptes nya glas till vårt hem. Vi har sedan tidigare karaffer från Eva Solo som vi är väldigt nöjda med så den här gången inhandlades glas från Eva Solo. Både mindre dricksglas i 6-pack och lite större dricksglas i 4-pack. Inköpta på Cervera.


O´Learys

För några veckor sedan besökte jag och maken relativt nyöppnade O´Learys vid Norrtull, Stockholm tillsammans med två av mina syskon. Vi åt först en middag med hamburgare med chilimajonäs, pommes frites och coleslaw - mums! Efter middagen spelade vi bowling en timme och det var jätteskoj, var länge sedan sist! Denna O´Learys är uppbyggd som Ballbreaker med möjlighet till bowling och andra roliga femkampsaktiviteter. Men självklart finns det tv-apparater överallt som visar alla möjliga sportsändningar precis som alla andra O´Learys. Den här söndagkvällen när vi var där var stället fullt av barnfamiljer och det är ju skoj - om något år kan vi gå dit med våran son och äta god mat och bowla tillsammans. Hit kommer vi absolut gå fler gånger!


OLW - Taste of America

OLW har släppt tre nya chipssorter och två dipsorter i sin nya serie Taste of America. För några veckor sedan testade vi två av chipssorterna (Texas och New York) och de var riktigt goda.

Har ni testat de nya chipsen?

- Louisiana Hot BBQ

- Texas Grilled Cheese & Onion
- New York Baked Potato & Sourcream

- American BBQ-dip
- Cheese & Chili-dip


Blå Band Kycklinggryta

Som ni vet brukar jag vara testpilot hos Smartson och denna gång har jag fått äran att testa en av Blå Bands kryddmixer.

Jag hade först lite svårt att hitta de nya kryddmixerna men i tredje affären hittade jag dem. När jag väl hittade dem hade jag svårt att välja vilken jag ville testa. Kryddmixerna finns i flera olika smaker såsom Korv Stroganoff, Chili con Carne, Bolognese, Tacogratäng, Fläskfilépanna, kycklinggryta och Smögengratäng. Jag stod mest och valde mellan Smögengratäng och Kycklinggryta men valet föll till slut på Kycklinggrytan med smak av tomat och basilika.

Enligt förpackningen räcker det att blanda kryddmixen med 400g kycklingfilé, vatten och creme fraiche. Önskar man piffa till grytan kan man lägga till fetaost och paprika men det gjorde inte jag denna gång. Jag valde dock att tillsätta en hel påse (1 kg) kycklingfilé i grytan och det blev perfekt med såsen. Räckte till hela familjen (två vuxna och ett barn) och till två matlådor. Snabbt att tillaga var det också - du steker kycklingfilé skuren i bitar i lite smör på hög värme. När kycklingen är nästan genomstekt tillsätter du Blå Band kryddmix, 2 dl vatten och 2 dl creme fraiche och låter  puttra ihop i fem minuter. Servera med ris och/eller en god sallad. En god, smakrik och framför allt enkel kryddmix som passar perfekt för vardagsmiddagen. Tummen upp från hela familjen! Kommer absolut att testa dessa kryddmixer igen, nästa gång testar jag nog Smögengratängen som också lät god. Enda minuset är förpackningens utseende. Tråkigt utseende och de ser precis ut som Blå Bands såser så det är lätt att missa dem i affären.






Pasta med räkor och hummer

Så var första dagen med LCHF till ända och det har gått bra men ajaj vad ont i huvudet man får när sockret går ur kroppen, får räkna med att det håller i sig några dagar också! Innan LCHF-livet startade åt vi en mumsig pasta med räkor och hummer i helgen och självklart får ni receptet här!





4 port.

Pasta
1 hummer
ca 500g räkor med skal
Smör
1/2 gul lök
2 msk tomatpuré
2 vitlöksklyftor
3 dl vitt vin
Vatten
4 dl grädde
1-2 msk konjak
Coctailtomater
Salt & peppar

Skala räkorna och hummern och spar köttet. Ta skalen och krossa i mindre bitar. Lägg en klick smör i en stor gryta/kastrull och låten skalen samt löken skuren i bitar fräsas i smöret en stund. Tillsätt tomatpuré och vinet. Häll på vatten så skalen täcks. Låt puttra ca 30 min. Sila av skalen och koka buljongen tills ca hälften återstår (ca 2 dl). Tillsätt grädden och konjak. Låt puttra tills såsen tjocknar. Smaka av med salt & peppar. Skär tomaterna  och låt puttra med till de mjuknat. Lägg i räkor och hummerbitarna och ta kastrullen av plattan. Blanda med nykokt pasta och servera genast.

Inspiration: Matplatsen


Veckomeny

Imorgon börjar invägning inför en månad med LCHF. Vi brukar ju äta efter LCHF då och då och efter förra sommaren gick vi strikt på LCHF i en månad och både jag och maken var så nöjda med dieten att vi bestämt oss för att köra LCHF igen en månad. Så framöver kommer det bli en hel del LCHF-recept i bloggen men precis som förut så är det ju bara att lägga till kolhydrater så passar recepten även er som inte äter efter LCHF. Denna veckas veckomeny blir därför lite LCHF-inspirerad!

Måndag - Kycklingrätt



Tisdag - Korv med hög kötthalt och coleslaw



Onsdag - Köttrullader



Torsdag - Caesarsallad

 

Fredag - Ugnsbakad lax



Lördag - 3-rätters LCHF middag



Söndag - Köttfärssås och smörstekt kål



Helgens dessert - Mörk chokladmousse med hallon


Påskmuffins

Igår på påskafton bakade jag och sonen påskmuffins med smak av färska jordgubbar och vit choklad. När sonen sov efter lunch fick jag lite tid att dekorera muffinsen så de fick utseende av ett fågelbo med ägg! Riktigt goda muffins och extra roligt att de fick ett påskliknande utseende!







12 st muffins

3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
125 g smör
1 1/2 dl strösocker
2 ägg
75 g vit choklad
150 g jordgubbar färska helst

Mandelmassa
Godisägg

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjöl och bakpulver i en skål. Vispa socker och ägg poröst och ta fram en kastrull och smält smöret. När smöret är smält och det svalnat blandar du i detta bland sockerblandningen.
Häll sedan i mjöl/bakpulverblandningen. Hacka chokladen grovt och dela jordgubbarna i lagom stora bitar. Rör sedan ner det i smeten och klicka ut i formar. Använd gärna en muffinsform. Grädda muffinsen mitt i ugnen i ca 15min.

När muffinsen svalnat kan du dekorera dem genom att pressa mandelmassa genom en vitlökspress. Lägg mandelmassan på muffinsen och dekorera med godisägg.

Inspiration: Ciao.se


Indian Garden

Jag har länge velat gå till den indiska restaurangen Indian Garden på söder. En indisk restaurang som fått utmärkelser och väldigt bra recensioner och som ni vet letar jag efter den bästa indiska restaurangen i stan. Jag och två tjejkompisar bokade bord (nästan ett måste om man vill vara säker på att få bord...och kunna äta i lugn och ro) där en dag efter jobbet. Allt på menyn lät underbart gott så det var svårt att välja men till slut hittade jag en tvårättersmeny med vitlökskyckling i en mild sås och lamm i en lite mer kryddig sås. I priset ingick grönsakspirog, mintsås, saffransris och vitlöksnaan. Väldigt, väldigt gott! Självklart dracks Cobra-öl till maten! En av tjejerna åt klassikern chicken tikka masala som såg jättesmarrig ut! Hit måste jag absolut ta med maken som precis som jag älskar indisk mat - för till Indian Garden kommer jag absolut gå igen!!


Långfredag

Hej kära läsare! Kikar in här och önskar er en GLAD PÅSK! Idag väntar påskbuffé - mums vad jag ska frossa i god mat!


Dillbakad lax med pressad potatis

Idag är det Skärtorsdag! Skönt det ska bli med lite långledigt!
Har ni några planer för påsken?

Häromdagen tillagades en ny laxrätt med dilltäcke - gott var det tyckte hela familjen. Och tänk att pressad potatis är så gott, det är nästan den potatis-form jag gillar bäst!



3 - 4 port.

4 port laxfilé (à 125 g)
Potatis
1 kruka dill
1-1,5 dl lättcrème fraiche
1 msk dijonsenap
1/2 tsk
salt
1 krm
peppar

Tina laxen. Sätt ugnen på 225°C. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Finhacka dillen. Blanda dillen med crème fraiche och dijonsenap. Smaksätt med salt och peppar. Lägg laxen i en ugnssäker form. Bred dillcrèmen på laxen. Sätt formen mitt i ugnen ca 15 minuter. Pressa potatisen. Servera laxen med pressad potatis och ärtor.

Inspiration: ICA.se

Grillad kyckling med grönpepparsås

ÅÅå vilken god rätt vi gjorde i helgen. Går supersnabbt att förbereda maten och att tillaga den men däremellan ska det gärna gå flera timmar så såsen och kycklingen hinner gotta in sig i varandra. Jag förberedde maten vid 10 på förmiddagen i lördags och när vi åt den på kvällen tog det bara 15-20 minuter i ugnen innan den var klar och mums, mums vad gott det var!





3 port.

1 grillad kyckling

1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

Bena ur den grillade kycklingen. Lägg köttet i en ugnsfast form. Koka upp ingredienserna till såsen. Häll såsen över köttet och låt stå några timmar. Sätt ugnen på 225 grader och sätt in kycklingen mitt i ugnen i ca 15-20 min. Servera med ris och en god sallad.

Inspiration: Matplatsen


Wallmans salonger

För några dagar sedan besökte jag och mina vänner Wallmans salonger. Vi satt i deras loungedel och åt god mat, drack gott och hade väldigt trevligt. I bakgrunden kunde vi också höra musiken från showen. Jag åt oxfiléspett med potatiskaka med chiliaioli, väldigt gott. Flera andra tog Wallmans 3 minihamburgare, väldigt söta som ni ser på bilden. I loungedelen har de en begränsad meny men det var ändå svårt att välja för att alla rätterna lät så goda. Kan absolut tänka mig att gå hit igen!



 


Saffranspasta med räkor

Denna rätt tillagades i förra veckan och det var en perfekt vardagsrätt. Snabblagad, enkel att tillaga och god. Tummen upp för alla i familjen och dessutom god att ha till matlåda. Passar perfekt med denna gula rätt så här i påsktider!



3-4 port.

4 port pasta fusilli
1 vitlöksklyfta
1/2 purjolök
1 paket saffran (à 1/2 g)
1 tsk torkad oregano
2 dl matlagningsgrädde
salt och peppar
200 g frysta, skalade räkor
250 g körsbärstomater
65 g färsk spenat

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och hacka vitlök samt ansa och strimla purjolöken.
Värm olivolja i en stekpanna. Lägg i vitlök och purjolök, låt fräsa någon minut utan att det tar färg. Tillsätt saffran och oregano, låt fräsa med någon minut. Häll på grädden och krydda med salt och peppar. Koka ihop några minuter. Stäng av plattan och vänd ner de frysta räkorna. Låt räkorna bli varma. Dela tomaterna. Blanda tomater, spenat och den avhällda pastan med räksåsen.

Inspiration: ICA.se

Restaurangtips - Pontus by the sea

I torsdags var vi med goda vänner och åt middag på Pontus by the sea i centrala Stockholm. Vi hade bokat bord via bookatable.com och fått deras erbjudande om att äta 2 för 1. En fyrarätters grill-meny fick vi avnjuta för 575 kr (för två personer). Vi mumsade och åt god mat i fyra timmar för inte nog med att man fick olika smarriga maträtter, man fick dessutom ta om och ta in mer av de rätter du gillade mest - perfekt! Först kom en förrättstallrik ut där vi alla fick avnjuta hummersoppa, laxtartar, fisk- och skaldjursceviche, grönsaker, dipper, manchego-ost, salami, chorizo, skinka, rökta räkor och oliver. Mums vad smarrigt allt var. Var bara hummersoppan som inte gick hem hos mig. Andra tallriken som kom in (allt ställdes på en plateau så vi kunde dela på allt) var en fisk-tallrik med en hel havsabborre, grillade laxbitar och skaldjurskorv samt grillade rotfrukter. Till alla tallrikarna fick vi sallad och goda såser som vi kunde ta in hur mycket som helst av. Abborren var god, laxen var ännu godare men skaldjurskorven får tummen ned av mig. Laxen var så god att vi alla valde att ta in extra av den (tyvärr ingen bild på detta). Tredje tallriken var kött. Nu fick vi smaka på oxfilé, lammkorv, fläskkött och kycklingklubba samt färsk potatis. Allt var gott förutom lammkorven som får tummen ned av mig. Jag tog in extra oxfilé för den var väldigt mör och god. Till sist var det dags för efterrättstallriken. Här fick vi njuta av pannacotta, chokladkräm med kolasås och nötter och bär samt en äppelkaka med vaniljgrädde. Godast var chokladkrämen. Proppmätta blev vi av middagen och det var ett roligt upplägg där vi fick testa på mycket olika saker på en och samma middag, perfekt också att priset var bra. Kika in på bookatable.com och boka detta erbjudande, det gäller till den 21 april. Är andra gången jag äter på Pontus by the sea och jag var nöjd efter förra besöket också, nu längtar jag bara till sommaren då man kan sitta på Pontus uteservering med utsikt över vattnet och dricka deras underbara hallonmojitos på mörk rom - mums!






RSS 2.0