Grillad kyckling med grönpepparsås
ÅÅå vilken god rätt vi gjorde i helgen. Går supersnabbt att förbereda maten och att tillaga den men däremellan ska det gärna gå flera timmar så såsen och kycklingen hinner gotta in sig i varandra. Jag förberedde maten vid 10 på förmiddagen i lördags och när vi åt den på kvällen tog det bara 15-20 minuter i ugnen innan den var klar och mums, mums vad gott det var!


3 port.


3 port.
1 grillad kyckling
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
Bena ur den grillade kycklingen. Lägg köttet i en ugnsfast form. Koka upp ingredienserna till såsen. Häll såsen över köttet och låt stå några timmar. Sätt ugnen på 225 grader och sätt in kycklingen mitt i ugnen i ca 15-20 min. Servera med ris och en god sallad.
Inspiration: Matplatsen
Kommentarer
Postat av: mums familjen
ser sååååå gott ut
Postat av: Tina
Låter riktigt gott! Grönpeppar är ju så gott!!
Trackback