Efterrätt
.... och här kommer bildbevis och recept på den underbart goda chokladmoussen som maken gjorde igår när vi åt en trerättersmiddag en vanlig måndag!

Chokadmousse med hallon
4 port.
3 ägg
200g färska hallon
1 msk honung
150g smält mörk choklad
4 msk vispad grädde
Tillbehör om man önskar: vispad grädde, hallon, riven mörk choklad
Dela äggen i vitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt. Blanda äggulorna med hallon och honung. Smält chokladen över ett vattenbad och häll detta över hallonhonungen. Vänd försiktigt ned äggvitorna och sist den vispade grädden. Häll upp moussen i skålar/glas och låt stå kallt i minst två timmar.
Inspiration: Må Bra LCHF

Chokadmousse med hallon
4 port.
3 ägg
200g färska hallon
1 msk honung
150g smält mörk choklad
4 msk vispad grädde
Tillbehör om man önskar: vispad grädde, hallon, riven mörk choklad
Dela äggen i vitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt. Blanda äggulorna med hallon och honung. Smält chokladen över ett vattenbad och häll detta över hallonhonungen. Vänd försiktigt ned äggvitorna och sist den vispade grädden. Häll upp moussen i skålar/glas och låt stå kallt i minst två timmar.
Inspiration: Må Bra LCHF
Kommentarer
Postat av: Maddiie
Gud så gott det ser ut, den ska jag verkligen prova att göra :)
Trackback