Jubileumsår för Arla

2012 är ett jubileumsår för Arla. I år är det 60 år sedan Arla lanserade gräddfil och 30 år sedan den naturella creme fraichen kom. Nu lanserar Arla nyheten Smetana - en tjock, syrad grädde som används på samma sätt som gräddfil, creme fraiche och matyoghurt. Smaken är rund och frisk och konsistensen är tjock och krämig. Smetana passar lika bra i kall som varm matlagning. Smetana är laktosfri och har en procenthalt på 42%.

www.arla.se/mathistorien kommer ni under de närmsta månaderna kunna följa med Arla på en resa genom Sveriges mathistoria. Hur såg matlandet ut på 1950-talet, vad var populärt på tallrikarna 1968 och var hämtade vi inspiration på 1970-talet? Ny spännande historia uppdateras löpande på hemsidan och även tidstypiska recept och tävlingar!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0