Hamburgare

 Förra veckan gjorde vi egna burgare hemma och vilken succé det blev. Knepet för goda och saftiga burgare är att inte arbeta färsen, helst inte alls. Egen dressing gjordes också, gott!
 
 
4 port.
 
140g bacon
1 dl creme fraiche
1/2 dl chilisås
1 msk senap
400g högrevsfärs eller 500g nötfärs
Cheddarost 
Salt och peppar 
Sallad, gurka och tomat
 
Blanda crème fraiche, ketchup och senap. Smaka av med salt och peppar. Stek bacon i en torr stekpanna till den är knaperstekt. Dela färsen i fyra delar och forma till burgare utan att röra för mycket. Stek dem i matfett i en stekpanna några minuter på varje sida. Salta och peppra. Lägg på cheddarost och stek till osten smält. Servera hamburgarna med dressing, bacon och valfria grönsaker.
 
Inspiration: Ica.se
 
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Yummi såå gott!!
Kram och ha en fin tisdag//Erica

2014-03-11 @ 11:32:32
URL: http://www.ericasmeny.blogg.se
Postat av: Linnéa Törebrant

Ååååhhh, fy vad god den såg ut. Annat än sjukhusmaten jag ätit i 6 veckor… :( Legat inlagd på psykiatrisk klinik & har minst 2 veckor kvar här :( Kram <3

2014-03-13 @ 12:43:18
URL: http://linneaelisabet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0