Hamburgare
Förra veckan gjorde vi egna burgare hemma och vilken succé det blev. Knepet för goda och saftiga burgare är att inte arbeta färsen, helst inte alls. Egen dressing gjordes också, gott!

4 port.
140g bacon
1 dl creme fraiche
1/2 dl chilisås
1 msk senap
400g högrevsfärs eller 500g nötfärs
Cheddarost
Salt och peppar
Sallad, gurka och tomat
Blanda crème fraiche, ketchup och senap. Smaka av med salt och peppar. Stek bacon i en torr stekpanna till den är knaperstekt. Dela färsen i fyra delar och forma till burgare utan att röra för mycket. Stek dem i matfett i en stekpanna några minuter på varje sida. Salta och peppra. Lägg på cheddarost och stek till osten smält. Servera hamburgarna med dressing, bacon och valfria grönsaker.
Inspiration: Ica.se
Kommentarer
Postat av: Erica
Yummi såå gott!!
Kram och ha en fin tisdag//Erica
Postat av: Linnéa Törebrant
Ååååhhh, fy vad god den såg ut. Annat än sjukhusmaten jag ätit i 6 veckor… :( Legat inlagd på psykiatrisk klinik & har minst 2 veckor kvar här :( Kram <3
Trackback