Kladdkaka med saffran och vit choklad


Smält smöret i en kastrull. Ta från värmen och tillsätt chokladen och rör om tills den smälter och tillsätt sedan saffran. Rör ihop socker och mjöl och häll i smörsmeten i detta. Tillsätt äggen och rör smeten smidig. Häll sedan smeten i en smord och bröad form (gärna med kokosflingor) med löstagbar botten.
Grädda i nedre delen av ugnen 20-25 min i 175 C (den ska vara rejält kladdig, den sätter sig när den kallnar sen). Låt kakan svalna och ställ i kylen till servering. Garnera kakan gärna med florsocker.
Inspiration: Matplatsen
Mums vad gott det ser ut. Ha en jätte mysig 1:a advent o start på den nya månaden.. :)
Mums!!!
Tänkte tipsa om min julkalender jag har på min blogg mellan den 1-24 december. Du får gärna gå in och tävla :-)
Vänliga hälsningar,
Karolina