Arla mjukglass

Igår var jag och familjen hos Prat PR för att gå på mjukglasskalas! Äldsta sonen var i himmelriket som först fick mumsa på massa godsaker såsom jordgubbar, melon och kiwi men också grönsaker som gurka, paprika och blomkål medan jag och maken fick information från Arla om deras nyhet mjukglass.
 
Arla är först ut på marknaden med att lansera mjukglass för hemmet och som dessutom kan göras utan glassmaskin. Häll smeten i en stor bunke och vispa i 2 minuter med elvisp till en fluffig smet. Täck bunken och ställ i frysen minst 3,5 timme. Ta ut bunken och vispa en andra gång med elvisp till en mjuk och krämig mjukglass. Glassen finns i smakerna vanilj, jordgubb och choklad.
 
Vi fick sedan provsmaka glassen med massvis av goda tillbehör såsom olika såser, gelehallon, non-stop, rostad vit choklad, jordnötter, pistagenötter, marshmallows, strössel, kardemummasmulor och en massa annat. Glassen var jättegod och skoj att man nu kan göra egen mjukglass hemma. Glassen kommer absolut göras fler gånger hemma!
 
Glass, ballonger, ritgrejer, glass-stånd i papp, massa barn, fiskdamm och goodie-bag gjorde att både sonen och vi hade en superrolig eftermiddag! Tack Prat PR och Arla för ett toppen-event!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Har köpt hem den men inte provat ännu

2013-05-31 @ 22:24:22
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Jennie

vilken härlig dag, jag har tänkt köpa den där mjukglassen för att pröva men har ännu inte blivit av men då vet jag ju nu att den är värd varenda krona:)
Ha en fin dag.
Kram Jennie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0