Rullader med kokt potatis

En av familjens favoriträtter är oxrullader, med god sås och potatis till är det så gott! Jag som inte kan äta rött kött nu när jag är gravid kan ändå få i mig nötkött som är mört och smakrikt utan att vara torrt och tråkigt som kött stekt welldone kan vara. Låt rulladerna puttra i såsen medan potatisen kokar och vips är en supersmarrig middag klar!
 
 
4 port.

ca 500g lövbiff
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
ca 150g smaksatt färskost
2 msk smör
3 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré
Salt och svartpeppar
2 msk kalvfond

Lägg lövbiffen på en skärbräda. Salta och peppra och klicka ut färskost på lövbiffen. Rulla ihop biffarna till rullar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt vispgrädde, tomatpuré, kalvfond, salt och peppar. Låt puttra ca 20 minuter. Servera med kokt potatis eller pressad potatis och en god sallad.

Kommentarer
Postat av: Tess

Mums, vad gott! :) Kram

2013-03-06 @ 07:57:00
URL: http://inifranochut.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0