Kycklingpaj


3 dl vetemjöl
125 gram smör
2 msk kallt vatten
Fyllning:
500-800 gram kycklingfilé
2 pkt bacon
3 dl creme fraiche
2 msk chilisås
100 gram färskost, jag använde Creme Bonjour vitlök och örter denna gång
Salt & peppar
Riven ost
Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop alla ingredienser till pajdegen och platta ut i pajformen. Nagga pajdegen och förgrädda i 10 minuter. Strimla kycklingen och bryn den. Klipp ner baconet och bryn även den. Rör ihop färskost, creme fraiche och chilisås i en bunke innan du häller ner blandningen med kycklingen. Smaka av med salt och peppar. Låt det sjuda tillsammans innan du lägger det i pajformen, strö ost över och grädda i ca 25-30 minuter eller tills pajen fått fin färg. Serveras tillsammans med en god kålsallad.
Jag tycker faktiskt också (ibland) att fryst kyckling är att föredra, så skönt att jag inte är helt ensam!
Mmm såg gott ut, som så mycket annat som du har här i din blogg :)
Tack för din kommentar!! Vilka härliga recept du har på din blogg! Här måste jag titta vidare :)