Krämig kasslerpasta

Ni har säkert inte märkt någonting men vi har varit iväg till Kolmården i dagarna två och haft det underbart härligt! Superskönt väder, lite folk, många och fina djur och massa tummen upp från oss som nu varit där två år i rad under samma tid på året - verkligen att rekommendera att åka dit under försommaren när det är lite besökare! Betyg på Vildmarkshotellets restaurang kommer inom kort!

Här kommer matkasse-middag nr 2, en krämig kasslerpasta - en perfekt vardagsmiddag som går fort att tillaga och är god och somrig. Vi valde dock att göra broccoli och morötter vid sidan om denna gång och så ska tilläggas att rätten har lite hetta då det är chili och paprika creme fraiche i.





4 port.

ca 500 g skivad kassler
250 g
broccoli
3 morötter
4 port pasta (gärna snäckor)
2 dl lättcrème fraiche paprika
chili
salt och
peppar
65 g ruccola

Skär kasslern i strimlor. Ansa och skär broccolin i buketter. Dela broccolistammen på mitten och skiva tunt. Skala och skär morötterna i tunna skivor. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt broccolibuketter- och stam samt morotsslantarna när 5 minuter av koktiden återstår. Häll av pasta och grönsaker och låt rinna av i ett durkslag. Värm crème fraichen i pastakastrullen. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner kassler, pasta, grönsaker och ruccola. Låt allt bli varmt och servera genast.

Inspiration: ICA.se


Kommentarer
Postat av: Johanna

Låter gott och inte alltför svårt, perfekt! :)

2012-05-26 @ 08:48:30
URL: http://alovelycake.blogspot.com
Postat av: Sara

Vad gott! :)

2012-05-28 @ 13:06:06
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Cilla

jag gillar pasta och här kommer jag nog att få nytta av dina recept =D

Sv:Tackar!

2012-06-23 @ 21:05:40
URL: http://cillapillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0