Bröllopspresenttips!

Är det någon som ska gå på bröllop i vår/sommar? Här kommer den perfekta presenten för paret som har allt och går man ihop några stycken kan man dela på presentens kanske lite saftiga pris. Jag tycker det är en underbar idé!

Manaki Gold har tagit fram ett bröllopspaket innehållandes ekologisk olivolja, olivtvål och massageolja. Men förutom detta får man också ett fadderskap på ett olivträd från Manaki Golds olivlundar på den grekiska halvön Peloponnesos, nära den lilla byn Ermioni.
Här växer närmare 200 olivträd, många av dem flera hundra år gamla. Av oliverna framställs en ekologisk, kallpressad, extra jungfruolja. Oljan kommer från den första pressningen, vilket ger den bästa kvaliteten och den mest smakrika olivoljan. Den här typen av gamla olivlundar håller på att försvinna. De huggs ner för att ge plats åt lundar som är anpassade för industriell produktion av olivolja. Och därmed försvinner en del av vårt kulturarv. Med fadderskapet hjälper du till att hålla lundarna och olivträden vi liv.

Fadderskapet är på ett år. Du väljer själv vilket olivträd du vill bli fadder åt och namnger det. Alla träd är representerade med bild på Manakis hemsida. Här kan brudparet gå in och tillsammans välja ut det träd som ska påminna dem om deras stora dag. I fadderskapet ingår tre liter olivolja som brudparet får efter skörd och pressning. Namnet på trädet trycks på olivoljans flasketiketter. För att mottagaren ska kunna njuta av sin olivolja på en gång följer en 250 ml provflaska med i bröllopspaketet. Priset för bröllopsgåvan är 1800 kronor.

Läs mer och kika på tillgängliga träd på Manaki Gold!


Kommentarer
Postat av: carola

Det var ett bra förslag.

Man kan även ge ett frukt träd ifall dom har trädgård som dom får plantera och låta gro.

Ditt tips och länk spar jag.



Hoppas allt är bra

2012-05-23 @ 08:43:23
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: Sofie Persson

Vilken fin present, tyvärr inget bröllop på G men jag ska tipsa andra som kanske ska gå!

2012-05-23 @ 20:32:49
URL: http://kajakpaddlaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0