Snabbcheesecake
När våra vänner kom över på söndagsmiddag igår gjorde vi en snabb, god och enkel efterrätt - snabbcheesecake! Perfekt när man vill äta något sött men man inte har tid att vänta på att en riktig cheesecake ska frysas flera timmar.


4 port.
2 dl vispgrädde
200 g philadelphiaost
3/4 dl strösocker
2 dl frysta hallon
ett gäng digestivekex
färska bär att dekorera med
Vispa grädden, inte allt för hårt. Blanda creme cheese med socker och rör i detta i grädden. Vispa tills du får en klumpfri kräm. Mosa sönder de frysta bären lite lätt och blanda i dem. Tag fram fyra tjusiga glas, varva söndersmulade kex med cheesecakekrämen och avsluta med färska bär. Ät direkt.
Inspiration: Linneas skafferi
Kommentarer
Postat av: Katarina
Låter bra!
Postat av: anna
gjorde liknande när jag jobbade på cateringfirma, riktigt gott och uppskattat
Postat av: Lotta, klädtokig småbarnsmamma!
Mmmm... Vilket bra tips! =)
Trackback