Kycklingklubbor med örtbakade potatishalvor
*HÄR hittar du min nya tävling så skynda in där och tävla!
Heinz har tagit fram nya goda recept som jag bara måste testa. Det recept som lockar mest just nu är kycklingklubbor med örtbakade potatishalvor.
4 port.
12 st kycklingben (drumsticks)
Glace:
L&P Worcestershire Sauce
Heinz Chili Sauce
2 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta
salt och peppar
Örtbakade potatisar:
8-12 medelstora potatisar
ca 5 dl riven lagrad Västerbottenost
2 dl hackad färska örter
(basilika,persilja,timjan)
salt och peppar
Blanda ihop ingredienserna till glacen. Pensla sedan kycklingen med glacen och krydda med salt och peppar. Stek kycklingbenen i en stekpanna till de får lite färg och efterstek i ugnen på 200°C i ca 15 minuter. Tvätta och koka potatisen i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Dela dem i halvor och lägg i en eldfast form med snittytan upp. Blanda ihop osten med örterna och krydda med lite malen svartpeppar. Fördela över potatishalvorna och ställ in i ugnen till osten får lite färg. Servera med kycklingen och lite tomatketchup och extra L&P.
Inspiration: Heinz
Heinz har en nystartad tävling på sin Facebooksida där du kan vinna att en kock kommer hem till dig och en vän och lagar mat tillsammans. Du hittar tävlingen på Heinz Facebooksida.
Många goda tips från dig. Kram
åh gud så gott!
Gott! :)
Hoppas du haft en fin dag ❤ följ gärna mitt lilla liv i Los Angeles
åh vad gott :)
gott!