Pannbiffsmiddag
Dagens middagstips blir supergoda pannbiffar med massa smak och en såååå god sås, passar perfekt som LCHF-rätt om du äter den med sallad!
Bestick-tävlingen pågågr för fullt, tävla HÄR om du inte redan gjort det!


4 port.
600 g nötfärs
1/2 ekologisk mozzarella i bit
1/2 kruka färsk basilika
4 soltorkade tomater
1 dl vispgrädde
1 ägg
salt & svartpeppar
smör att steka i
Bestick-tävlingen pågågr för fullt, tävla HÄR om du inte redan gjort det!


4 port.
600 g nötfärs
1/2 ekologisk mozzarella i bit
1/2 kruka färsk basilika
4 soltorkade tomater
1 dl vispgrädde
1 ägg
salt & svartpeppar
smör att steka i
sås:
steksky
2 dl grädde
100 g philadelphiaost
1/2 köttbuljongtärning
Skär basilikan i bitar. Hacka soltorkade tomater och skär mozzarellan i små bitar. Blanda nötfärs, ägg, grädde, basilika, soltorkade tomater och mozzarellabitar. Salta & peppra. Forma till ca 8 stora biffar. Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör. Ta upp biffarna och lägg dem på en tallrik vid sidan om. Rör ner grädde, philadelphia och buljongtärning i steksyn. Rör om och låt koka upp. Lägg i biffarna och låt dem puttra med tills de är genomstekta. Servera med en god sallad.
Inspiration: Matplatsen
Kommentarer
Postat av: tess
låter jättegott! =)
Trackback