Kyckling i ajvar relish-sås


4 port.
ca 800-1000g kycklingfiléer
Smör, att steka i
Salt
Peppar
2 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré
3 msk ajvar relish
1 tsk oregano
8 st körsbärs- eller plommontomater
2 dl riven ost
Sätt ugnen på 200 grader. Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar runtom. Ta fram en ugnssäker form och lägg i kycklingfiléerna. Blanda vispgrädde, tomatpuré, ajvar relish och oregano. Skiva tomaterna. Häll gräddblandningen över kycklingen, lägg på tomater och strö över den rivna osten. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter, kontrollera att kycklingen är helt klar. Servera med en god sallad.
Inspiration: LCHF för kvinnor av Anna Hallén
Mmm va gott det ser ut! :)
Mmm, så gott. Jag ska också köpa den starkare varianten nästa gång. Ajvar relish är nästan lite sött tycker jag och då är det godare med hetta.
Ser galet gott ut, detta ska jag göra nån gång.:)