LCHF-Färsbiffar
Glöm inte bort att tävla om smycke - tävlingen hittar ni HÄR!
4 port.
2 vitlöksklyftor
ca 500 g lammfärs/nötfärs
3/4 dl grädde
2 tsk oregano
Salt
Svartpeppar
1 msk smör
1,5 dl grädde
1 msk kalvfond
Skala och finhacka vitlöken. Blanda den med färs, grädde och oregano i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Forma färsen till fyra stora biffar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna på medelvärme i ca 4 minuter per sida. Häll på grädde och fond och låt såsen koka ihop några minuter. Servera med en god sallad.
Inspiration: LCHF på mitt sätt
Ja det finns så få bloggar om hundar :)
Mmmm så gott, dem måste jag definitivt prova att göra!
Gjorde gryta the LCHF-way, blev mycket uppskattad av alla, tror ingen märkte att inget bröd med tillbehör fanns att uppbringa i hemmet festkvällen!
Hoppas du får en underbar Kristi hfärdshelg!
SV: det är verkligen underbart här i Paris, speciellt när det är vackert väder.
Gud vad coolt att du har en matblogg!!! :D färsbiffarna ser jättemumsiga ut!
=)
sv: jo det är ganska skönt! :)
Var gärna med i dagens blogg! :)
Ser ju riktigt jäkla gott ut! ^^, Sugen jag blev på pannbiff nu ;P
Prov lagade detta idag och jag älska de pappan å dottern var mer kräsna :( dottern tyckte de lukta illa å smaka äckligt och sambon gnällde över vitlöken men jag gilla de :) vi tog hasselbakspotatis som tillbehör. Kommer definitivt laga detta igen