Lax i parmesansås

Mums vad denna rätt var god, enkel men med mycket smak! Dagens middagstips är lax i parmesansås med pressad potatis!



4 port.

4 laxfiléer
citronpeppar
salt
purjolök
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 dl färskriven paremsanost

Ställ ugnen på 200 grader. Strimla purjolök och lägg i botten på en ugnsfast form. Lägg laxfiléerna ovanpå och krydda med salt och citronpeppar. Blanda grädde, creme fraiche och parmesanost. Smaka av med salt. Häll blandningen runt fisken och ställ in i ugnen i ca 20 min. Kontroller att fisken är klar! Servera med pressad potatis och en sallad.

Inspiration: Matplatsen


Kommentarer
Postat av: sonja

det där ser sjukt gott ut !! wooaa



tänkte bara skriva en kommentar för att du ska veta att man fortfarande läser och låter sig inspireras (kan ju va kul att veta)

2011-02-22 @ 10:27:21
URL: http://hejsonja.se
Postat av: Sandra

Sååå sjukt gott!! Jag har ätit något liknande fast med bandpasta, det är verkligen supergott!

2011-02-22 @ 22:09:43
URL: http://liteavsandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0