Tilltuggstips

Igår skrev jag om den chimichurri vi bjöd på när vi hade grillkväll hos oss häromveckan, som tilltugg på samma grillkväll bjöds det på minicrustader med två olika fyllningar! Hälften av crustaderna med räkröra och hälften av crustaderna med Kavli Ädelost Whisky toppad med en liten klick fikonmarmelad. De sistnämnda åkte in i ugnen, 200 grader, i några minuter (ca 10 min) till de smälte litegrann och sedan serverades de direkt!

Imorgon är sista dagen att tävla i min 1 års tävling så skynda HIT och tävla om du inte redan gjort det!


Kommentarer
Postat av: sofie

Vad kul blogg du har. De där tilltuggen är förresten jättegoda :)

2011-08-24 @ 22:19:56
URL: http://sofiefb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0