Efterrätter
På kräftskivan för två veckor sedan bjöd vi på två sorters efterrätter, en marängswiss och en brietårta som serverades med kex!
I denna marängswiss hade vi i:
- Vaniljglass
- Bananer
- O´Hoj Chokladsås
- O´Hoj Hard topping chokladsås
- Minimaränger
- Jordgubbar

Brietårtan gjorde vi så här:
- Sätt ugnen på 200 grader. Skär av locket på en stor Brie och lägg osten på ett ugnsäkert fat. Strö över frukt och nötter och ringla över honung. Ställ in osten i ugnen i ca 10-15 minuter. Torkade tranbär och aprikoser samt honung pryder min tårta men däremot hade vi olika nötter (pinjenötter, solroskärnor och cashewnötter) i en skål bredvid att pryda sin egen tårtbit med då vi hade nötallergiker bland gästerna!

I denna marängswiss hade vi i:
- Vaniljglass
- Bananer
- O´Hoj Chokladsås
- O´Hoj Hard topping chokladsås
- Minimaränger
- Jordgubbar

Brietårtan gjorde vi så här:
- Sätt ugnen på 200 grader. Skär av locket på en stor Brie och lägg osten på ett ugnsäkert fat. Strö över frukt och nötter och ringla över honung. Ställ in osten i ugnen i ca 10-15 minuter. Torkade tranbär och aprikoser samt honung pryder min tårta men däremot hade vi olika nötter (pinjenötter, solroskärnor och cashewnötter) i en skål bredvid att pryda sin egen tårtbit med då vi hade nötallergiker bland gästerna!

Kommentarer
Postat av: Elina
Vilka goda efterrätter det ser ut att vara!:D
Postat av: cammie
oh så mums!
Postat av: Kikan
Ååååh vad gott! Kram Kikan
Trackback