Torsk med dill och kokt potatis
3 port.
Potatis
ca 500 g torskfilé
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1/2 purjolök
1 kruka dill
1 dl creme fraiche
2 msk dijonsenap
1 krm salt
4 tomater
1 rödlök
Sätt ugnen på 200 grader. Koka potatis. Smörj en ugnsäker form och lägg ned torskfilén. Krydda med salt och vitpeppar. Strimla purjolök fint. Finhacka dill. Rör samman creme fraiche, dijonsenap och salt. Blanda ned dill och purjolök och fördela allt över fisken. Dela tomater i halvor och skär rödlöken i tunna skivor. Lägg runt fisken. Ställ formen i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och morötter.
Åh, det där lät ju riktigt mumsigt! Liknar ett recept jag gör på laxgryta, som är helt galet gott!
frågestund i bloggen :) svarar på allt, så passa på att fråga det just DU vill ha svar på! Svaren kommer imorgonkväll, mellan 20-21! :)
sv; ja har inte så seriös blogg;)
Fin blogg:) Följa varandra via bloglovin?
Vad gott det ser ut! =) Älskar fisk men gör det inte så ofta hemma. Beställer det ofta när man är ute och äter. Måste säga att du lägger upp väldigt fina matbilder. Tack för din kommentar hos mig förresten. =)
Hej!
Finns det något godare än alla slags fisk?
Jag väljer gärna fisk före kött om jag var tvungen att välja.
Ha det gott!
Kram!
Sv: Jaa helt underbart :D
Visst är den, tyckte det jag oxå:)
Ser riktigt gott ut måste jag säga. Gjorde mig hungrig så här innan sängenler
Hehe eller hur :P
Hur gör man snygga headers?