Pasta med kycklingfilé med touch av paprika
Oj vilken enkel och snabblagad maträtt detta var! Testa om ni har ont om tid men ändå vill ha en god pasta/kycklingrätt!

3-4 port.
Pasta
600 g kycklingfilé
Olja
Salt & svartpeppar
1/2 dl creme fraiche
1 1/2 dl ajvar relish
1/2 dl vatten
Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Dela kycklingfilé genom att skära varje filé i tre avlånga bitar. Stek kycklingen i lite olja och krydda med salt och peppar. Låt kycklingen bli genomstekt och rör sedan ned creme fraiche, ajvar relish och vatten. Blanda allt väl och låt koka ihop någon minut. Servera kycklingen med pasta och gärna en god ruccolasallad.

3-4 port.
Pasta
600 g kycklingfilé
Olja
Salt & svartpeppar
1/2 dl creme fraiche
1 1/2 dl ajvar relish
1/2 dl vatten
Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Dela kycklingfilé genom att skära varje filé i tre avlånga bitar. Stek kycklingen i lite olja och krydda med salt och peppar. Låt kycklingen bli genomstekt och rör sedan ned creme fraiche, ajvar relish och vatten. Blanda allt väl och låt koka ihop någon minut. Servera kycklingen med pasta och gärna en god ruccolasallad.
Kommentarer
Postat av: marie
det lät oxå jättegott! tyvärr kan jag inte äta paprika så ajvar är inget för mig. annars hade jag absolut testat.
Postat av: Rebecca
ser gott ut :)
Postat av: MATBLOGGEN
Så gott så gott!! :)
Och fin bild.
/ Jenny
http://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matblogg/page/3
Trackback