Kycklinggratäng
Testade detta recept i helgen och blev överraskad hur gott det var =) Om jag skulle göra om gratängen skulle jag ha i lite bacon också för att få lite mer sälta till måltiden. Enkelt och gott recept så här en måndag eftermiddag, varsågoda =)


4 port.
4-5 kycklingbröstfiléer
1 tomat
1 kruka färsk basilika
2-3 msk dijonsenap
2 dl vispgrädde
2 st vitlöksklyftor
2 dl creme fraiche
Salt & peppar
2 dl riven ost
Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna. Stek kycklingen i smör till de fått fin yta (ej genomstekta). Skiva tomaterna tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Hacka basilika och strö över kycklingen. Blanda dijonsenap med grädde och creme fraiche, tillsätt salt och peppar. Häll senapsblandningen över kycklingen och strö över riven ost. Gratinera i ca 25 minuter, kolla att kycklingen inte är röd. Servera med ris och en god sallad.
Inspiration: Tasteline.com


4 port.
4-5 kycklingbröstfiléer
1 tomat
1 kruka färsk basilika
2-3 msk dijonsenap
2 dl vispgrädde
2 st vitlöksklyftor
2 dl creme fraiche
Salt & peppar
2 dl riven ost
Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna. Stek kycklingen i smör till de fått fin yta (ej genomstekta). Skiva tomaterna tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Hacka basilika och strö över kycklingen. Blanda dijonsenap med grädde och creme fraiche, tillsätt salt och peppar. Häll senapsblandningen över kycklingen och strö över riven ost. Gratinera i ca 25 minuter, kolla att kycklingen inte är röd. Servera med ris och en god sallad.
Inspiration: Tasteline.com
Kommentarer
Postat av: M O D E M A J K
Ojojoj... jag blir ju hungrig av allt detta intag i syn av mat! Allt ser jättegott ut :D
Postat av: M I K A E L A - D E N B Ä S T A B L O G G A R E N
sv: haha ja ;D
Postat av: E M M A
sv: ja det håller jag verkligen med om :)
kramar
Postat av: Patricia
vad gott!! ska spara din blogg på favoriterna o bli inspirerad :)
Postat av: emilia
ååh vad gott dte ser ut! lagar du mkt mat?
Trackback