Middag till havs

I helgen var vi på kryssning och fick njuta av en god trerättersmiddag, fick tyvärr ingen bild på efterrätten och det var synd för den var väldigt god. Förrätten var god även om det kanske var i minsta laget, särkilt när man fick vänta väldigt länge på varmrätten då vi var ett sådant stort sällskap. Varmrätten var god och efterrätten väldigt god!
 
Förrätt
Sparris med citron- och basilikamarinerade räkor och mousse på varmrökt lax
 
Varmrätt
Lax- och kräftfärserad rödspätta, citronsås, dill och smörslungad potatis (jag)
och
Helstekt oxfilé, ljummen potatissallad, ramslökskräm och rödvinssås (maken)
 
Efterrätt
Vit chokladcheesecake med rabarberkompott
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0