Tällberg dag 2
Här kommer bilder från vår andra dag på hotell DaleCarlia i Tällberg!

Smarrig frukost!



Min förrätt: caesarsallad. Halvgod.

Rödbetscarpaccio med fetaost

Sill- och strömmingsplanka med prästost, anisknäcke och löjrom

Torsk med skirat smör

Min varmrätt: Angusburgare med cheddarost, bacon, bröd med chili och lök samt
pommes frites och chilibeasås. Gott!

Min efterrätt: Citrontårta med maränger och lakritsglass. Halvgod.

Creme brulée med glass
Andra dagens middag var lite "sämre" än första dagens middag, detta berodde mycket på att ett bröllop höll på hotellet och därför tog det tid att få in rätterna men generellt höll maten hög klass på hotellet och särskilt plus till deras fiskrätter.
Kommentarer
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt
Vilken mat! Blev jättesugen på att gå ut och äta på någon fin restaurang!
Postat av: Helena
Det här såg helt fantastiskt gott ut!:) Fisk är underbart gott om det är rätt tillagat!
Postat av: Lola
Gott, gott, gott! :)
Trackback