Boqueria

I nya Mood-gallerian i Stockholm finns tapas-restaurangen Boqueria. Jag och en vän gick dit en måndag efter jobbet och njöt av god mat och dryck i en trevlig miljö. Här serveras lite "finare" tapas och servitören rekommendera ca 4 rätter per person. Vi tog in 8 olika rätter som vi delade på och avslutade med en god dessert! Ett minus för menyn som står på spanska vilket gjorde att vi var tvugna att fråga vår servitör om allting som stod på menyn. Vissa rätter var lite större tapasrätter och vissa väldigt små, detta hade också kunnat stå på menyn då det blir trist om du råkade välja fyra rätter av den mindre sorten, då lär du få köpa en hamburgare på vägen hem.
 
Vi åt bland annat bröd som serveras med god olivolja och salt, mini-burgare, fläsk-rätter, potatis bravas, kycklingspett, manchego-ost, en korvrätt mm. Maten var god och delar man med någon får man ju testa väldigt många olika tapas. Mini-burgaren får högst betyg, väldigt god. Efterrätten var kvällens tårta som var en chokladtårta med passionsfruktsglass, väldigt gott!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej, var ju på formex i torsdags och hittade mycket fint! Hör av mig när varorna börjar komma in så får vi se vad du tycker passar! Ha en bra helg<3

2012-08-18 @ 10:28:34
URL: http://orsundsbrofarg.blogg.se
Postat av: Lottiz

Såg gott ut. Fast tyckte det såg mycket ut så vet inte om jag skulle orka med 5 rätter till ;-)

2012-08-18 @ 20:05:39
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Lola

Mmm, tapas... så gott!

2012-08-19 @ 11:05:47
URL: http://lolasix.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0