Gräddsås från Knorr

Precis som jag skrivit i ett tidigare inlägg har jag fått äran att prova fyra kylda såser från Knorr och bjuda familj och vänner på vardagsrätter tillsammans med dessa såser. HÄR provade jag Steak sauce. Denna gång provade vi Gräddsås från Knorr och självklart provade vi såsen till familjens vardagsfavorit - köttbullar. Alla testprovare gav även denna sås tummen upp och den passade verkligen perfekt med köttbullar.

Knorrs kylda såser är fria från konserveringsmedel och smakförstärkare, du kan både värma dem på spisen eller snabbt i mikrovågsugnen. En såsförpackning räcker till fyra personer och kostar ca 23-24 kr.

 

 
4 port.
 
ca 600g nötfärs
3/4 dl ströbröd
3/4 dl grädde
1 ägg
1/2 gul lök
Salt och peppar
En nypa socker
1 burk Gräddsås från Knorr
 
Blanda ströbröd, grädde och ägg i en bunke och låt stå och svälla en stund. Finhacka under tiden löken (väldigt smått) och stek den i lite smör. Salta och häll en nypa socker över löken och stek till löken blivit mjuk och fått lite färg. Häll i löken i ströbrödsblandningen. Blanda sedan i nötfärsen och salta och peppra rejält (hade nästan 1 tsk salt i). Forma små köttbullar av smeten och lägg dessa på en våt skärbräda. Stek köttbullarna i smör till de är klara. Tillsätt burken med Gräddsås från Knorr och låt det sjuda med köttbullarna. Servera med kokt potatis, sallad och svartvinbärsgelé.
 
 
Inom kort kommer fler recept med Knorrs kylda såser! 
Vill du också bli Buzzador? HÄR kan du läsa allt om hur du gör för att bli Buzzador precis som jag!
 
#knorrsåsbuzz
#middagshjälpen
#buzzador

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0