Panerad torsk med romsås

I söndags åt vi fisk här hemma. Oftast är det lax som tillagas hemma hos oss när vi äter fisk men ibland slår vi till på torsk också och det var precis vad vi gjorde i söndags. Torsken panerades och stektes på medelvärme och sedan åt vi fisken med kokt potatis och en god romsås.
 
Kortvecka denna vecka - tre arbetsdagar och sedan är det fem dagars påskledighet! Sitter och funderar på påskrecept som ska testas över påskhelgen, tror jag har hittat några riktigt goda!
 
 
4 port.
 
600g torskfilé
Ströbröd
1 ägg
Salt och svartpeppar
 
2 dl gräddfil
1 burk röd rom/caviar
Färsk dill
1/2 citron (saften)
 
Blanda samman ingredienserna till romsåsen, ställ kallt. Salta och peppra torskfilén. Panera fisken genom att föst doppa den i en djup tallrik med ett uppvispat ägg och sedan i en djup tallrik med ströbröd blandat med salt och peppar. Stek i rikligt med smör på medelvärme i en stekpanna i några minuter på varje sida. Servera fisken med kokt potatis, romsås och en morotssallad.

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se

2013-04-23 @ 17:03:01
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0