Creamy curry chicken

 
Ibland när man har ont om tid finns perfekta hjälpmedel att ta till i matlagningen, färdiga kryddmixer är en av dessa som jag ofta använder mig av. Creamy curry chicken från Santa Maria är en gammal favorit som vi gärna tillagar då och då hemma hos oss. Enkelt och gott och rätten sköter sig själv i ugnen vilket är perfekt!
 
 
4 port.
 
900g kycklingfilé
2 dl vatten
2 dl creme fraiche
Kryddmix Creamy curry chicken från Santa Maria
 
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfilén i en ugnsfast form. Rör ihop vatten, creme fraiche och kryddmix och häll över kycklingen. Tillaga mitt i ugnen i ca 20-25 minuter till kycklingen är helt klar. Servera med ris och en god sallad.
 

Kommentarer
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Smart med kryddmixer tycer jag,underlättar ju lite;)

2013-03-12 @ 20:31:22
URL: http://hummingbird.blogg.se
Postat av: Madeleine Berglund

Mums! Vad gott med kyckling. :)

2013-03-12 @ 22:22:42
URL: http://mitthemochjag.blogspot.com
Postat av: Erika Cao

Bra blogg du har!

2013-03-13 @ 12:27:27
URL: http://erikacao.blogspot.se
Postat av: egosworld.blogg.se

hej , du den här rätten är oxå en STOR favorit här hemma men dit vi har flyttat har dom inte det nånstans, du vet inte någon hemsida där man kan få tag på dem? är MKT intresserad isåfall!

Tack på förhand :)

Svar: Hej Chanel,
Jag kikade in på Santa Marias hemsida och de har recept på kycklingen där med kryddmixen men när man sedan klickar på kryddmixen får man inte upp någonting, kan de ha tagit bort den från sortimentet? Tråkigt i sådana fall. Vi får göra en massinsats och kontakta Santa Maria och be dem återinföra kryddmixen :) http://www.santamariaworld.com/
Camilla

2013-08-15 @ 01:17:39
URL: http://egosworld.blogg.se/
Postat av: egosworld.blogg.se

heheh nämen TACK så mkt, du hade inte behövt göra detta, jag gjorde preciiis samma sak och det gick ej att klicka hem den så jag mailade santa maria och hon mailade tillbaka och gav mig tråkiga nyheter, dem har tagit bort det från sortimentet:( jag mailade tillbaka och frågade OM dem kan ta in det igen men har ej fått svar än, frågade även om det finns några kvar man kan få köpa? jag väntar på svar.. hon ville skicka provsmak på nya kryddmix men jag vet att det kommer aldrig ersätta min favorit maträtt hehe.. du får GÄRNA maila dem oxå så att dem vet att det efterfrågas:) Tack snälla för svar!
btw: sjukt bra blogg med massa maträtter:)

Svar: Tack snälla Chanel för dina fina ord :) Men vad trist att Santa Maria tagit bort dem ur sortimentet, hade man vetat det hade man kunnat köpa upp sig så massa påsar! Jag ska absolut maila dem jag också :) Ha en fortsatt bra dag!
Camilla

2013-08-20 @ 14:16:24
URL: http://egosworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0