Chiliräkor med pasta

Här jobbas det på för fullt på jobbet men nu börjar det närma sig semester, två arbetsdagar kvar och sen SEMESTER! När går ni på semester och vad har ni för semesterplaner?
 
Häromdagen lagade jag en lättlagad, snabblagad och framförallt god middag som hela familjen gillade. Räkor med chili och vitlök med pasta - mums! Blev dessutom två matlådor vilket är toppen!
 
 
 
4 port.
 
400 g spaghetti 
3 st vitlöksklyftor
5 msk olivolja
1 st röd chili
12 st körsbärstomater
450 g skalade räkor
salt
peppar
0.5 st citron
Börja med att koka spaghettin efter anvisningarna. Skala, hacka och fräs under tiden vitlök i olivoljan i en stekpanna tills den börjar mjukna. Kärna ur och hacka chilin och tillsätt den. Låt allt fräsa en minut och lägg sedan i tomaterna och koka ihop tills hälften av vätskan försvunnit. Vänd ner spaghettin i stekpannan och låt den bli varm. Vänd ner räkorna och smaka av med salt och peppar. Tvätta och torka citronen och riv över lite av citronskalet på pastan. Pressa även över lite citronsaft.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ser gott ut !!
Jag jobbar nästa vecka men SEN 4 veckors semester. Vi har lite korta resor på 2-3 dagar varje start på veckorna, bla till Göteborg, Dalarna & Öland inbokade. Lite lagom så hinner man vara hemma och "bara vara" lite med..
=)

2012-06-29 @ 02:43:24
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0