Hallon- och rabarberpaj

Idag bakade jag en hallon- och rabarberpaj utav rabarberna som växer utanför stugan i Dalarna där vi befinner oss just nu. Med lite vit choklad i och mycket smuldeg blev den väldigt god, serverades med marsansås.
 
 
250 gram smör
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn
1 msk vaniljsocker
ca 200g frysra hallon
ca 300g rabarber
1 dl strösocker
Vit choklad efter tycke och smak

Ställ ugnen på 200 grader. Rör ihop alla ingredienser till smuldegen. Skär rabarberna i mindre bitar och fördela dem och de frysta hallonen i en pajform/ugnsfast form. Strö över socker och lite hackad vit choklad. Fördela smuldegen över bären och grädda pajen i cirka 30- 40 minuter i mitten på ugnen till pajen fått en fin färg.

Kommentarer
Postat av: Katarina

Smulpaj är så gott! Gott att ha i vit choklad också! Ha det fint

2012-07-21 @ 05:06:38
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Sofie Jansson

Oh ser kanon god ut! :)

2012-07-22 @ 16:17:30
URL: http://ssofiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0