Kyckling- och baconpaj

Pajdeg:
3 dl vetemjöl
125 gram smör
2 msk kallt vatten
Fyllning:
500-800 gram kycklingfilé
2 pkt bacon
2 dl creme fraiche
2 msk chilisås
100 gram färskost, jag använde Creme Bonjour vitlök
Salt & peppar
Riven ost
Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop alla ingredienser till pajdegen och platta ut i pajformen. Nagga pajdegen och förgrädda i 10 minuter. Strimla kycklingen och bryn den. Klipp ner baconet och bryn även den. Rör ihop färskost, creme fraiche och chilisås i en bunke innan du häller ner blandningen med kycklingen. Smaka av med salt och peppar. Låt det sjuda tillsammans innan du lägger det i pajformen, strö ost över och grädda i ca 25-30 minuter eller tills pajen fått fin färg. Serveras tillsammans med en god kålsallad.
DEN pajen ska jag smarra till det med på söndag!
Mums!
Å gud så god den här pajen verkar vara, den ska absolut bakas i helgen :D.
Ha en bra kväll.
Kramar