Kyckling med currysås
Söta grytlappar i form av cupcakes kan du vinna HÄR så gå gärna in där och tävla om du inte redan gjort det!
4 st kycklingfiléer (tärnade)
Smör
1 pressad vitlöksklyfta
1-2 tsk curry
1 tsk sambal oelek
3 dl grädde
2 dl crème fraiche
½ tsk salt
Smält smör i stekpannan. Tillsätt vitlök, curry och sambal oelek. Bryn nu kycklingbitarna lätt (inte genomsteka)
tillsammans med kryddorna. Häll sedan i grädden och sänk till lägsta värmen på spisen och låt småputtra i ungefär 40 minuter. Blanda sedan i Crème fraiche och rör om och låt bli varmt. Kontrollera att kycklingen är helt klar. Servera med ris eller för en mer LCHF-vänlig rätt med broccoli alt blomkål.
Sv: tack så mycket. :) dom smakade riktigt bra ;)
Svar:
Oja! Lite drygt att fixa den bara när det känns som jag har så "kort" tid på mig att fixa det :P
Aaah..tack för tipset men är inte intresserad, har tillräckligt många grytlappar här hemma..
Tack så mycket verkligen! :)
Ja verklugen :)
Ja pelargonerna är sååå fina å nu när vi kom hem va de än finare. Njuter verkligen av dom.
Låter jättegott! Vi kör oftst med klassikern kokt höns, ris och curry.
Gott!
Om du vill fortsätta läsa min blogg så får du klicka in på htpp://januarimamma.blogg.se istället, bytte dit. Tack! Nu har jag varit på första besöket på mvc och är i v. 8+0. Jobbig vecka tycker jag :/ behöver lite råd...
Detta är verkligen otroligt gott. Håller på att göra detta just nu.