Kyckling i sambalsås

Vilken perfekt bjudrätt detta är då rätten sköter sig själv i ugnen medan man kan umgås med sina gäster. God och lättlagad är den också. Enda minuset är att det knappst är någon snygg rätt, då det är en väldigt brun rätt =)



4 port.

6 kycklingfiléer
5 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
1/2 dl soja
3 tsk sambal oelek
3 vitlöksklyftor

Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. Ställ in i ugnen i ca 1,5 timme. Vänd kycklingen ett par gånger under tiden så den blir riktigt mör! Servera med ris, gott bröd och en god sallad!

Inspiration: Matplatsen


Kommentarer
Postat av: Martina J

Tänkte bara berätta att jag var på Vapiano i Sthlm i helgen. Tack för det underbara tipset! Var supergod mat där ju! Tog en pasta med rödvinssås, oxfilé, grillade grönsaker och cocktailtomater. Kommer definitivt gå dit fler gånger när vi är i Sthlm! :)

2011-02-28 @ 17:19:29
URL: http://micocinita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0