Tävling - biljetter till UnderBara Barn-mässan & biobiljetter

Anova Energi är ett nystartat elbolag som bara säljer grön el från vind- och vattenkraft. Hos Anova Energi får du el till självkostnadspris per kWh och utan några som helst bindningstider. Företaget klimatkompenserar hela sin verksamhet vilket gör dem till Sveriges grönaste elbolag. För varje ny kund som tecknar elavtal hos Anova Energi skänker man ekologiska produkter till utsatta och behövande barn i Sverige, HÄR kan du läsa om aktuellt barnprojekt. För första gången kommer Anova Energi att stå i en monter på UnderBara Barn-mässan i Älvsjö nästa helg och vill därför lotta ut entrébiljetter till mina kära läsare. Då alla inte har möjlighet att ta sig till Stockholm under nästa helg lottar Anova Energi också ut biobiljetter till er. Men skynda er att tävla - tävlingen pågår bara i några få dagar!
 
     
 
Tävlingsregler:
 
Vinster: 3 vinnare vinner 2 entrébiljetter till UnderBara Barn-mässan och 3 vinnare vinner 2 biobiljetter var
 
Tävlingsregler:
 
1 lott - Kika in på Anova Energi och läs mer om företagets välgörenhetssatsning för barn. Berätta i en kommentar till detta inlägg vilken av vinsterna du skulle vilja ha om du vann och ge förslag på en förening/organisation/sjukhus som du tror skulle passa in i Anova Energis projekt för barn.
 
2 lotter - Gilla Anova Energi på Facebook.
 
3 lotter - Länka tävlingsbilden med bildtext på din blogg/facebooksida. Glöm inte att ange länk/namn i kommentaren.
 
Tävlingen avslutas: Tisdag den 9 oktober kl 20.00 (så entrébiljetterna hinner skickas innan mässan)
 
*Jag tävlar hos Coquina i samarbete med Anova Energi om mässbiljetter till UnderBara Barn och biobiljetter. Tävla HÄR du också!

Kommentarer
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag är gärna med och tycker de kan skänka saker till

http://www.erstadiakoni.se/sv/sjukhus/patienter/Kliniker/Barn/ (palliativ vård för barn)

Jag vill helst vinna entrebiljetter till UnderBARA Barn.

Gillar på FB, Anna Karlsson

Länkat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/10/06/biljetter-910/

2012-10-06 @ 16:28:23
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: martina

VINN EN SNYGG ÖGONBRYNSPIERCING!
http://martinaolsson.myshowroom.se/21757/tavling-vinn-ogonbrynspiercing-2/

VINN ETT LYXIGT SMYCKE FRÅN MII-O-MAA - MY LUXURY!
http://martinaolsson.myshowroom.se/21069/vinn-ett-lyxigt-smycke-fran-my-luxury/

2012-10-06 @ 16:57:03
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: Fröken svår

1. Jag tror att landets alla kvinnojourer (SKR) är i behov av Anova Energis hjälp. Att som barn vara på flykt undan våldsamma familjeförhållanden innebär ofta att man lämnat allt bakom sig som tex kläder eller mjukdjur som skänker tröst. Dessa organisationer söker ständigt bidrag i form av tex kläder/leksaker, helst ska man då kontakta en lokal kvinnojour och eftersom jag själv bor i Västmanland och känner till Kvinnojoursföreningen Frida i Fagersta, Föreningen Kvinnohuset och stödgrupen Eva i Västerås samt Kvinnojouren KAK i Köping-Arboga-Kungsör så vill jag tipsa om dessa.

Jag skulle vilja vinna biljett till underbara barnmässan.

2. Jag gillar på fb (johanna hannah jansson)

3.Jag har tipsat på min blogg;
http://barajagochmin.blogspot.se/2012/10/jag-tavlar_6.html

2012-10-06 @ 18:30:30
URL: http://barajagochmin.blogspot.com
Postat av: Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

Spännande... Jag skulle vilja tipsa Anova om två.

1 När min dotter var 9 månader och tidig i utvecklingen ställde sig upp brände hon händerna så illa, 2a och 3e gradens brännskador, att vi fick bo på sjukhus många många mil hemmifrån för vård (Karlstad till Linköping), och vi fick förmånen att bo på det ännu inte invigda Ronald McDonalshuset! Vilken skillnad! Ett av de starkaste minnena mer än det som gällde min dotter var en liten pojke som var bara något år äldre än min dotter. Han hade cancer. Han var då ett piggt litet busfrö som välkomnade oss glatt och pussade massor på min dotter. 2-3 veckor senare kunde man inte känna igen honom, låg på golvet och grät. Håret i nacken bortrakat. Det var hemskt! Men föräldrarna var så tacksamma för boendet, då de tidigare fått bo i avdelningen där alla cancersjuka var och de hade rullat ut liken framför ögonen på pojken! Efter att vi fått komma hem vet vi fortfarande inte hur det gått :( Men när vi varit i Linköping har vi ex köpt filmer och skänkt - för när dottern sövdes ned i snitt varannan dag så var hon ite rikigt i skick för lek om man säger så och det blev en hel del film...

2 förslaget är Bryggan (http://www.bryggankarlstad.se/ men finns på andra orter i Sverige) och kortfattat handlar det om en frizon för barn med föräldrar i eller varit i fängelse... "Barn till frihetsberövade föräldrar har länge varit en osynlig grupp i vårt samhälle. Det är ca 10 500 barn som varje dag har sin ena eller båda föräldrarna frihetsberövade och än fler är de barn till frivårdsklienter och före detta fängslade.

Bryggan Karlstad arbetar med barnen och deras föräldrar genom stöd och praktiskt utvecklings- och opinionsarbete. Vi vill uppmärksamma samt öka kunskapen om barnens speciella situationer.
"

Helt fantastiska, båda två!

Om jag skulle vinna skulle jag önska biobiljetter - till mig och min dotter. Sedan lillebror har kommit har det inte blivit så mycket mor & dotter tid på tu man hand, så detta vore verkligen kanon- också att det blir en premiär för Lillan att gå på bio...



2012-10-06 @ 19:31:14
URL: http://curiousme.blogg.se/
Postat av: Lottiz

Vill gärna vara med och tävla.

1. Jag tror att Bryggan i Norrköping (Barn till föräldrar i anstalt) skulle vara en bra förening att hjälpa. Dessa barn är en utsatt grupp av samhället. De får lida för något deras föräldrar gjort, ibland båda, ibland den ena. Barnen som lever ensam med en förälder har det oftast sämre ställt ekonomiskt.
Även Kvinnojouren dit många tvingas fly utan något med sig tror jag skulle vara en bra förening att skänka till.
Om jag hade turen att vinna skulle jag vilja vinna biobiljetterna och få ta med mig min son som aldrig får någon mammaLiam tid. Barnmässan låter också jätte roligt och jag har varit med där en gång för nio år sedan med min första dotter, men nu med fyra barn och svårt med barnvakt känns det alldeles för bökigt att ge sig iväg nästan 20 mil för att gå på mässa.

2. Har gillat på facebook som nr. 17 Lottiz Törnqvist

3. Delat detta inlägg på min facebook sida som offentligt https://www.facebook.com/anovaenergi#!/lottiz.tornqvist

2012-10-06 @ 21:19:11
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: ♥ Sojka ♥

Tack vad gullit av dig att tipsa men jag går in gratis då jag är loppiambassadör så jag låter det gå över till någon annan. :)

2012-10-07 @ 08:04:36
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Carina Henemo

Mitt hjärta klappar verkligen för sjuka barn! Tänk små liv som får en mycket svårare start i livet.... Astrid Lindgrens barnsjukhus är ett sånt ställe.
Även kvinnojouren. Blir mammorna drabbade, drabbas även barnen.......

Gillar på fb Carina Henemo

Skulle gärna gå på Underbara barn mässan!! Skulle ha åkt förra året, men då blev vi sjuka :(

Har bloggat http://familjenhenemo.blogg.se/2012/october/vinn-massbiljetter-till-underbara-barn.html

2012-10-07 @ 10:28:48
URL: http://www.familjenhenemo.blogg.se
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår - Vinn MAM nappar!

åh va mkt gott du bjuder på här inne =)
ska ta mig en bättre kik snart så kanske man testar nått gott =)

2012-10-07 @ 10:42:06
URL: http://melissasprinsar.com
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Jag är med! Jag vet inte om barnhemmet jag bodde på i Uppsala när jag var liten finns kvar, men om det gör det så skänk till Nyckelaxet! Jag bodde där p.g.a mina föräldrars missbruk innan jag blev placerad. På ett sådant ställe skulle verkligen leksaker, kläder, ja allt - behövas...

Gillar på facebook med namnet Monia Sundgren.

Jag vill gärna vinna biobljetterna eftersom jag inte har någon möjlighet att ta mig till mässan :( Men bio går jag gärna på med sambon nu i höstrusket!

Hoppas på tur :)

2012-10-07 @ 13:23:12
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: dianasdrömmar

Klart jag vill vara med :)Barncancerfonden eller SKR landets kvinnojourer.Jag delar på FB .Ha en fin söndag kram Diana

2012-10-07 @ 15:35:59
URL: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/
Postat av: dianasdrömmar

Gärna biobiljetter :)

2012-10-07 @ 15:58:57
URL: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/
Postat av: emlisch

jag vill gärna vinna biljetter. Det enda stället jag kan komma o tänka på att tipsa om är Ronald McDonald Huset i Linköping. Vet att det är många som bott där och pratar om hur skönt det är att slippa den där riktiga sjukhusmiljön. Skulle blivit flyttad dit efter Leila fötts då hon låg på neo och jag inte fick bo kvar på förlossningen. Men de på neo tyckte så synd om mig att jag nyförlöst och allt skulle behöva springa emellan, är ju ändå en bit så de lyckades fixa ett rum till mig på neo iaf.

skulle vilja vinna biobiljetterna.

2012-10-07 @ 17:48:25
URL: http://emlisch.blogg.se
Postat av: Hennu - Tvåbarnsmamma på 23 år.

Jag skulle väldigt gärna vilja ha din åsikt gällande aborter! Vad tycker och tänker du om det? Är det någonsin okej att göra abort?

Tack på förhand!

http://mekh.blogg.se/2012/october/det-har-med-abort-nar-ar-det-okej-ar-det-nagonsin-okej.html

2012-10-07 @ 18:05:24
URL: http://mekh.blogg.se
Postat av: Susanne

Oj här har det hänt mycket under dom veckorna jag inte varit hemma mycket god mat och mums med bullar. Ha en jätte bra kväll. Kram

2012-10-07 @ 18:34:06
URL: http://vejers.blogg.se
Postat av: Emma & Wilma

Hej!

Jag vill så gärna åka på denna mässa så skulle gärna vilja vinna biljetter så vi verkligen kommer iväg.

Jag tycker det skulle passa att skänka pengar till barn som växer upp i familjer som inte har råd med det vardagliga. Exempel glasögon, hålla på med någon idrott m.m.

Kramar

2012-10-07 @ 21:30:21
URL: http://www.emmaochwilma.blogspot.com/
Postat av: Hanna

så mycket god mat här under. nu blir jag riktigt hungrig.
Hanna

2012-10-08 @ 10:30:33
URL: http://blommorifonstret.blogspot.com
Postat av: Anna-Ellies mamma

1: Det var svårt, det finns så många som skulle vilja ha hjälp.. men jag tycker nog att kvinnojouren vore bra.. det finns många mammor som har det svårt, och barnen ska inte bli drabbade!
2: Gillat :)
3: Länkat :)
http://livetmedkarleken.blogg.se/2012/october/tavlar.html

2012-10-08 @ 21:30:31
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se
Postat av: Kristina K

Hejsan :-)

1. Mitt förslag är Kvinnojourer runt om i landet. Där finns många rädda barn som behöver leksaker och gosedjur för kunna bearbeta sina våldsamma minnen. Oftast har dessa barn fått fly med sina mödrar utan att hinna få med sig vare sig kläder eller leksaker.
Oavsett vart hjälpen skänks är jag säker på att den kommer uppskattas till tusen.
Har jag turen på min sida vore biobiljetter underbart. Jag bor högst upp i landet och får istället följa Underbara Barn Mässan online :-) Bio har jag inte sett på alldeles för många år nu, och jag saknar det :-)

2. Gillar på FB, Kristina Karlsson Fd Magnusson

3. https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/180020768801925

2012-10-09 @ 09:25:56
Postat av: Fröken M

Mitt hjärta bankar extra för barn, och jag önskar att alla sjuka barn kunde få stöd, hjälp och vård TILLSAMMANS med sina familjer. Därför tycker jag att Ronald Mc Donald husen vore en riktigt bra samarbetspartner !

( en liten tjej i vår närhet bodde på ett sånt hus med sin familj förra året och det var verkligen GULD värt !! )

Jag gillar på Fb - Michaela Johannesson och delar även tävlingen där !

Om jag har turen på min sida vill jag vinna bio-biljetter !

Kram

2012-10-09 @ 13:30:33
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Anna-Ellies mamma

Jag vill gärna vinna mässbiljetter :)

2012-10-09 @ 22:59:05
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se
Postat av: Popkungen

Fin blogg du har! :)

2012-10-10 @ 20:46:57
URL: http://www.popkungen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0