Kräftskiva
Tycker ni om kräftor?
Pajdeg:
3 dl mjöl
125 g smör
1 msk vatten
Pajfyllning:
3 dl vispgrädde
3 ägg
150 g riven västerbottenost
salt och peppar
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ingredienserna till pajdegen och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform och ställ formen i frysen i 10 minuter. Nagga pajskalet och förgrädda pajen i tio minuter.
Blanda ingredienserna till pajfyllningen, smaka av med salt och peppar. Häll smeten i den förgräddade pajformen och grädda i ca 25 minuter i 200 grader. Låt pajen svalna något och dekorera pajen med vad du vill, jag hade gräddfil, hackad rödlök och löjrom på min paj.
sv: Jo, det tycker jag också. De är riktigt bra! :D
Jaa, visst verkar det gott! Vilken härlig blogg du har, massa smarriga recept:)
KRAM
Fin blogg!! Och, jag gillar inte kräftor!!
Sv: Okeeej, tack för din åsikt :) usch det är inte klokt vilken beslutsångest jag har över vilken färg jag ska välja haha! Kika in på bloggen ons-tors nån gång, då har jag nog bestämmt mig och köpt en ;)
SV: Tack så jättemycket! Känns skitroligt :)
Sv: Ja spännande men läskig :p
Kräftor är så gott! :)
SV: Ja det ska bli kul, får den nästnästa fredag :D
fin blogg förresten kramar dima
härlig matblogg, dock är jag kaloriräknare för tillfället. . . ;)
Ser dock gott ut det mesta jag har sett här iaf :)
Sv: Ja, böcker brukar vara bättre än filmerna. Men jag är för rastlös för att orka läsa :P
Hej! Jag har varit 2 veckor i Spanien...