Pyrex

Pyrex har funnits i våra kök i hundra år och är kända för sina värmetåliga glasformar och grytor. Nu har Pyrex lanserat två nya serier för matälskare; Kitchen Lab och 4 in 1 Plus.
 
Med Pyrex Kitchen Lab kan du nu förvandla ditt kök till ditt egna laboratorium. Matlagning är som kemi och med Pyrex nya salladshaker formad som en e-kolv med silikonlock kan man blanda, skaka och mäta ingredienser. Perfekt för att göra sin egen salladsdressing till exempel. Shakern är dessutom perfekt för att kyla och förvara marinader, såser och andra vätskor.
 
Pyrex 4 in 1 Plus förenklar i vardagen då en enda produkt kan användas till matlagning, förvaring, ta med och återuppvärmning. Det ugnsfasta glaset passar perfekt till matlagning i ugnen, det lufttäta locket ned ångventil gör den perfekt för återuppvärmning i mikron och matlådan är helt luft- och vätsketätt vilket gör den perfekt att ta med på picknicken eller som matlåda till arbetet. Glaset klarar dessutom stora temperaturskillnader så du kan förvara maten både i kylen och i frysen.
 
Du hittar produkterna på bland annat Clas Ohlson, ICA Maxi och Coop Forum.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0