Grillkväll med Heinz

En underbar försommarkväll i förra veckan var jag, maken och minsta sonen på ett grill-event med Heinz på Prat PR´s kontor inne i stan. Flera kända och okända ansikten var där och vi fick en underbar kväll med god mat och massa skratt. Vi blev indelade i grupper och fick tillaga olika rätter som vi sedan vi fick äta av. Jag själv fick grilla kycklingvingar marinerade i Heinz BBQ-sås Spicy och majskolvar. Maken fick göra vegetariska wraps med buffelmozzarella, avokado, chili och koriander. Vi fick även äta goda korv-wraps, grillade vegetariska spett och olika tapas-rätter. Fick med oss en portabel grill som vi kommer komplettera vår gasolgrill perfekt i sommar och även de nya BBQ-såserna i smakerna Classic, Spicy och Sweet fick följa med oss hem. Tack Heinz och Prat PR för en supertrevlig kväll!
 
 
Makens favorit på grillkvällen var hans egna vegetariska wraps:
 
Heinz Curry Mango Sauce
4 tortillabröd
ca 7 dl blandad sallad
5 salladslökar
2 kulor mozzarella
1 röd chilifrukt
1 röd paprika
2 avokado
1 kruka koriander
2 lime
 
Fördela sallad, fint skuren salladslök, skivad mozzarella, tunt skuren urkärnad chili, paprika i tunna skivor och skivad avokado i tortillabröden. Strö över koriander och pressa till sist limesaft över fyllningen. Servera med Heinz Curry Mango Sauce.
 
Min favorit var korv-wrapsen och så kycklingvingarna.
 
Kycklingvingarna vänder du i Heinz BBQ Spicy och kryddar med salt och peppar. Grilla ca 7-10 minuter och vänd då och då så inte vingarna bränns.
 
Smöra tunnbröd och fördela fint skuren sallad över bröden. Grilla korvar i valfri smak samt bacon och lägg detta i bröden. Fördela tunt skuren urkärnad chili och rostad lök över och rulla ihop. Servera med tre såser från Heinz. Ketchup, Three Pepper Sauce och BBQ Sweet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0