Afternoon Tea på Grand Hotel

För några veckor sedan utnyttjade jag och maken ett presentkort vi hade på Afternoon Tea på Grand Hotel. Faktiskt första gången jag går på Afternoon Tea och det var ju hur trevligt som helst :) Regnet vräkte ner utanför fönstren vilket gjorde det extra mysigt. Jag och maken njöt dessutom av alkoholfria drinkar till våra godsaker, en med passionsfrukt och en med jordgubbar och gurka - mums!
Självklart fick vi gott te att dricka men höjdpunkten var ändå det vi fick äta till vårt te, nämligen detta:
 
Sandwiches - Skagenröra, Chevré, tomat och ruccola, flatrökt skinka med ramslökscremé och linscremé med spenat och avocado. Tummen upp för de med skagenröra och med skinka!
 
Scones - citron- och vallmofröscones samt naturella scones serverade med rört smör, grädde, passionsfruktscurd, smetana med smak av citron och jordgubbsmarmelad. Mums till alltihopa!
 
Bakverk - hallonchokladbakelse, ananasdryck, mini-dammsugare, mini-arracsbollar och mini-mördegskakor. Tummen upp till allt utom ananasdrycken!
 
Kan verkligen rekommendera Afternoon Tea på Grand Hotel till alla som vill göra någonting mysigt en dag och dessutom en perfekt present till de som har det mesta, kommer garanterat att bli uppskattat!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0