Råraka med löjrom

I helgen tillagades en trerättersmiddag och självklart kommer ni få recept på hela middagen och vi börjar idag med förrätten. Alla rätterna tillagades med inspiration från kokboken Mera halv åtta hos mig.

Supersmarrig råraka med löjrom gjorde vi till förrätt!



4 potatisar
Smör
Salt och peppar
ca 100g löjrom
Creme fraiche
Rödlök

Skala potatisen och riv den på rivjärnets grova sida. Krama ur vattnet ur potatisen. Smält smör i en stekpanna och lägg ut fyra klumpar av riven potatis som du plattar till med stekpannan. Stek i ca 3 minuter per sida till potatisen blivit gyllenbrun. Servera direkt med löjrom, en klick creme fraiche och finhackad rödlök.

Inspiration: Mera halv åtta hos mig

Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Men åh va gott! Helt i min smak! :D

2012-01-31 @ 23:03:42
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofi MATSAFARI

Oh herrejösses så gott! Kombinationen creme fraiche röd lök och löjrom får det att vattnas i munnen så fort jag tänker på det!

2012-01-31 @ 23:27:26
URL: http://matsafari.matmolnet.se
Postat av: anna

å vad gott:)

2012-02-01 @ 09:42:16
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0