Choklad direkt i brevlådan

Häromdagen låg ett paket i min brevlåda - ett paket från chokladbudet.se. Jag har faktiskt flera gånger använt mig av olika företag för att skicka bud/post med presenter/godsaker till nära och kära vid t ex Fars dag och födelsedagar och tycker att det är ett jättebra sätt att visa att man tänker på personen i fråga. Jag ÄLSKAR ju choklad så att få ett paket från chokladbudet.se gjorde verkligen min dag och när den dessutom innehöll choklad från Åre Chokladfabrik blev jag såklart ännu gladare.

Chokladbudet.se har en massa goda chokladsorter i sitt sortiment, välkända märken men även flera fina sorter man aldrig har hört talas om tidigare. Chokladbudet.se levererar snabbt - gör du din beställning innan kl 15 på vardagar skickas chokladen samma dag och gör bara posten sitt jobb har mottagaren chokladen dagen efter din beställning. Med din chokladbeställning kan du också beställa tillval såsom biobiljetter och det vore ju dubbelglädje för en choklad- och filmälskare som mig!







Åreasken från Åre Chokladfabrik innehöll 20 underbart goda chokladbitar i smakerna vanilj, apelsin, mintcognac och kaffekask. Förutom apelsin då jag har lite svårt för apelsinchoklad får alla tryfflarna tummen upp. Maken ger dock tummen upp även för apelsintryffeln.

Kommentarer
Postat av: Jannie

Vilken lyx!

2012-01-09 @ 07:53:12
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

hihi ja den var riktigt bra ! :) smart med chokladbud, kanske man ska kolla upp när någon i familjen hemma fyller år ;) hihi

2012-01-09 @ 09:29:03
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Sus

DET ska jag lägga till i minnet!

Mums för choklad!

2012-01-09 @ 16:43:20
URL: http://blomtoken.blogg.se/
Postat av: Sofiaa

Chokladbud måste vara det bästa budet ; ) kram kram Sofia

2012-01-17 @ 17:47:56
URL: http://sofiabakar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0