Nytt tillbehör - LCHF
Häromdagen hade vi plockmat till middag och vi är så glada att vi hittat ett nytt, gott tillbehör a la LCHF. Nämligen mini västerbotten"pajer". Vi åt dem till räkröra, salamis, avocado, jordgubbar, rökt lax och annat gott! Älskar plockmat :)
LCHF-"pajer"
6 st
6 st stora crustader
1 ägg
västerbottenost
1 dl creme fraiche
Garnering: creme fraiche och röd lök
Sätt ugnen på 200 grader. Fyll crustaderna 1/3 med västerbottenost. Vispa ihop ägg och creme fraiche. Häll blandningen i crustaderna och sätt in i ugnen i ca 15 minuter (till "pajerna" stelnat). Vispa creme fraiche och finhacka rödlök som garnering.
Inspiration: Matplatsen
Kommentarer
Postat av: Carina
Smarrigt det ser ut!
Trevlig helg!!
Postat av: Cattis
Det där såg ljuvligt gott ut!!
Postat av: jenny
men är det inte mjöl i krustaderna?
Postat av: Jeanette♥
Det såg gott ut:)
Trackback