Nytt tillbehör - LCHF

Häromdagen hade vi plockmat till middag och vi är så glada att vi hittat ett nytt, gott tillbehör a la LCHF. Nämligen mini västerbotten"pajer". Vi åt dem till räkröra, salamis, avocado, jordgubbar, rökt lax och annat gott! Älskar plockmat :)











LCHF-"pajer"

6 st

6 st stora crustader
1 ägg
västerbottenost
1 dl creme fraiche

Garnering: creme fraiche och röd lök

Sätt ugnen på 200 grader. Fyll crustaderna 1/3 med västerbottenost. Vispa ihop ägg och creme fraiche. Häll blandningen i crustaderna och sätt in i ugnen i ca 15 minuter (till "pajerna" stelnat). Vispa creme fraiche och finhacka rödlök som garnering.

Inspiration: Matplatsen


Kommentarer
Postat av: Carina

Smarrigt det ser ut!

Trevlig helg!!

2012-04-21 @ 20:46:13
URL: http://familjenhenemo.blogg.se/
Postat av: Cattis

Det där såg ljuvligt gott ut!!

2012-04-22 @ 09:58:14
URL: http://cattisenwiklund.blogg.se/
Postat av: jenny

men är det inte mjöl i krustaderna?

2012-04-22 @ 22:46:53
Postat av: Jeanette♥

Det såg gott ut:)

2012-04-24 @ 06:48:07
URL: http://jeanettefoss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0