Lasagne

Med färska lasagneplattor och färdig bechamelsås från Knorr blir lasagnen klar innan du knappt hinner blinka, gott blir det dessutom och du slipper bränd mjölk i kastrullen - perfekt med andra ord.





4 port.

ca 500 g nötfärs
1/2 gul lök
1 burk krossade tomater från Mutti
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
Salt och svartpeppar
Lite socker
Torkad basilika och dragon efter tycke och smak
8-10 färska pastaplattor
1 paket färdig bechamelsås från Knorr
2 dl riven ost

Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka löken. Bryn lök och köttfärs i lite smör. När köttfärsen är färdigtbrynt tillsätter du krossade tomater, tomatpuré, vitlök och torkade örter. Låt koka upp. Smaka av med salt, svartpeppar och socker. Låt sjuda i några minuter. Lägg köttfärs i botten av en ugnsfast form. Häll på lite bechamelsås. Lägg ut pastaplattor osv till du avslutar med pastaplattor och tillräckligt med bechamelsås för att täcka all pasta så det inte blir torrt i ugnen. Ha riven ost högst upp. In i ugnen i ca 30 minuter. Servera med en god sallad.

Kommentarer
Postat av: Myran

Vad gott det ser ut! :)

2011-09-28 @ 13:43:05
URL: http://denlillachocken.blogg.se/
Postat av: Elin - mamma till Alicia

Åhh gott med lassange, det var ett tag sen vi åt här hemma :) Bra tips!

2011-09-28 @ 15:36:58
URL: http://elinvictoria.bloggplatsen.se
Postat av: Sanna

SV: Har nu fått internet, ska kolla in din tävling så får vi se om den fortfarande är aktuell.



Kram Sanna

2011-09-28 @ 16:41:39
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Mmm lasagnaa! Så enkelt och så gott :)

2011-09-28 @ 17:52:42
URL: http://cookieetime.blogg.se/
Postat av: anna

det e så gott med lasagne

2011-09-28 @ 19:58:38
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Perfekt med snabbvarianter på favoriträtterna, jag brukar göra lasagne med Keldas ostsås och just att slippa momentet att göra en egen bechamel gör att det känns mycket enklare att slänga ihop en lasagne till middag :-)

2012-01-15 @ 19:57:09
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0