Parmaskinka och melon

En av mina absoluta favoriter till förrätt, buffébordet, mingelbordet är parmaskinka tillsammans med melon. I Italien blir man serverad denna rätt överallt och det är så gott med sältan från skinkan tillsammans med sötman från melonen. Jag brukar oftast använda galiamelon men även honungsmelon eller cantaloupemelon är gott att servera till parmaskinka. Skär upp melonen i klyftor (ta bort kärnorna i mitten) och strö över parmaskinka ovanpå melonen och vips har du en jättegod förrätt en varm sommardag :)





Läs mer om parmaskinka här: http://www.prosciuttodiparma.com/

Kommentarer
Postat av: M A T B L O G G E N



Melon och parmaskinka är kanongott! :)

Postat av: http://hazedesign-smyckesblogg.blogspot.com/

å va gott, bra tips :-)

Postat av: Maria

Mmm melon och parmaskinka, det är ju fantastiskt gott! Fast det är lite svårt att äta med kniv och gaffel tycker jag om skalet är kvar på melonen, så jag brukar skära bort det innan jag klyftar den.

2011-05-07 @ 15:52:56
URL: http://ingenrotmos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0