Pepparkakstryffel

Helgens julbak nr 4 - Papperkakstryffel. Riktigt god tryffel med smak av pepparkakor och choklad, en perfekt kombination. Extra söta blev dessa tryfflar med små blommor som garnering, i originalreceptet stod det flingsalt.



150g pepparkakor
100g Philadelphiaost
ca 150g mörk kvalitetschoklad, 70%
Valfri garnering

Mixa pepparkakorna i en mixer, till det bara är smulor. Häll smulorna i en skål och rör ner Philadelphiaosten.
Forma till lagom stora kulor. Smält chokladen över ett vattenbad och doppa pepparkakskulorna i den smälta chokladen. Strö valfri garnering på pepparkakstryffeln  och ställ dem kallt till det är dags att servera.

Inspiration: Jennys matblogg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0